Gift

Hartelijk dank voor het overwegen om een bijdrage te leveren aan het werk voor Gods Koninkrijk door Calvary Chapel Flevoland. Bij Calvary Chapel Flevoland vertrouwen we op de voorziening van God en vragen noch verplichten we om te geven. Vanaf het begin zien we hoe God altijd getrouw is geweest in het voorzien in wat Zijn lokale gemeente nodig heeft voor het werk van dienstbetoon.

We worden niet gedwongen, maar we geven vanuit de blijmoedigheid dat God in onze harten heeft geplaatst. “Laat ieder doen zoals hij in zijn hart voorgenomen heeft, niet met tegenzin of uit dwang; want God heeft een blijmoedige gever lief.” 2 Kor 9:7 (HSV).

We geloven dat discipelen van Jezus geven als respons op de genade dat God ons geeft. Deze genade van God betekent niet alleen dat we alles van God krijgen dat we nodig hebben, maar dat we ook mogen geven vanuit de genade die Hij geeft. M.a.w. we geven niet om te krijgen, we krijgen om te kunnen geven. Deze respons op Gods genade ziet er als volgt uit. Het is:

  • Vrijgevend (2 Korinthe 8:2)
  • Vrijwillig en weloverwogen (2 Korinthe 8:3)
  • Door God geleid (2 Korinthe 8:5)
  • Gedeeld (2 Korinthe 8:6)
  • Actief (2 Korinthe 8:7)
  • Bewogen door liefde (2 Korinthe 8:8)
 
Mocht je ons willen steunen in het werk van God om het Evangelie verder te verspreiden in Flevoland, bieden we je de volgende mogelijkheden om je gift aan ons over te maken: via bankoverschrijving NL08TRIO0379648873 t.n.v. CC Flevoland. 

Online gift

Je kunt ons ook steunen door via iDEAL een gift over te maken. Dit kan via de volgende link –> Online gift. Wanneer je op de link klikt krijg je een scherm te zien waarin je het bedrag kunt invullen dat je wilt doneren. Vervolgens wordt je geleidt naar het iDEAL scherm om je gift af te ronden.