Bezoekersinfo

We zijn vereerd je als gast te hebben! Bij Calvary Chapel Flevoland ontmoet je volgelingen van Jezus Christus. We zijn niet perfect, maar wel oprecht. Het is ons verlangen dat Lelystad en omgeving de levende God van de Bijbel leert kennen en Hem gaat navolgen.

Hieronder volgt een lijst met veelgestelde vragen met hopelijk nuttige antwoorden. Als je na het bekijken van deze informatie nog vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden

E-mailadres: info@ccflevoland.nl
Facebook: ccflevoland
Instagram: ccflevoland

Op zondag kun je Calvary Chapel Flevoland in het gebouw van het Aeres VMBO Lelystad (voormalig Groenhorst college) bezoeken.

Adres:
Tjalk 25 58
8232 MB Lelystad

Gebed – Dinsdagavond: 20:00 – 21:00 uur
Bijbelstudie – Woensdagavond: 20:00 – 21:30 uur
Eredienst – Zondagochtend: 10:30 – 12:00 uur
Mannen – laatste zondag van de maand: na de eredienst 
Vrouwen – 2e zondag van de maand: na de eredienst

Kun je de eredienst écht niet bijwonen? Geen probleem. Hoewel we je graag persoonlijk ontmoeten, kun je de studies altijd via ons YouTube-kanaal, onze podcast op iTunes of Spotify beluisteren.

Calvary Chapel Flevoland is een denominatieloze kerk.

We hebben een divers scala aan kleding onder onze broeders en zusters. De meesten kleden zich heel casual in jeans, truien en t-shirts. Anderen kleden zich weer ‘business casual’ terwijl sommigen hun ‘Sunday-best’ dragen.

Wij onderwijzen de Bijbel; boek voor boek, vers voor vers. God heeft ons de gehele Bijbel gegeven om Hem persoonlijk te leren kennen, om te leren leven zoals Hij het wil, om Hem te leren aanbidden in geest en in waarheid. De apostel Paulus, die de helft van het Nieuwe Testament geschreven heeft zei tegen de kerk in Efeze die hij gesticht had: “…ik heb niet nagelaten u heel het raadsbesluit van God, oftewel het heilsplan van God in zijn volle omvang, te verkondigen.” (Handelingen 20:27) Wij leren mensen de Bijbel te kennen en hoe zij zelf de door God gegeven betekenis uit de Bijbel kunnen halen.